Magisk underholdning til julefrokosten

En julefrokost er lig med julestemning, hyggeligt samvær og højt humør. Især det sidste.  Som regel kommer latteren og de store smil helt af sig selv. Ganske enkelt fordi det er skønt at bruge tid sammen med mennesker, man godt kan lide – og have en aften ude hvor hverdagens trummerum og julens øvrige travlhed for en stund kan glemmes.

Du kan dog skrue endnu mere op for både juleglæden og særligt det magiske ved julen ved at sørge for god underholdning til julefrokosten.

Masser af muligheder for underholdning til julefrokosten

De fleste julefrokoster er for voksne mennesker i høj feststemning og derfor er der også næsten frit valg på alle hylder, når der skal vælges underholdning.

Det er dog stadig altid en god idé at tilpasse underholdningen til julefrokosten med gæsterne. Er det håndværkerslænget uden påhæng eller pigerne fra studiet er én type underholdning måske oplagt. Er det i stedet en større og mere formel julefrokost, skal I måske kigge i en anden retning.

Der findes dog underholdning til julefrokosten, som altid falder i god jord, uanset hvem der deltager og hvor feststemte gæsterne er. Det er en tryllekunster.

Magisk underholdning med en tryllekunstner

Trylleri begejstrer nemlig alle – især når tryllekunstneren er dygtig. Under showet kigger unge som gamle fascinerede og betagede med, mens det ene magiske trick efter det andet udfolder sig.

Det giver efterfølgende anledning til sjove snakke og analyserende samtaler om, hvordan tricket mon kan lade sig gøre. Nogen vil hævde, de godt ved hvordan - andre vil gå derfra og tro på mere mellem himmel og jord. Det kan igen udmønte sig i endnu flere samtaler om, hvorvidt nogle mennesker rent faktisk kan trylle – eller om der er tale om illusioner og synsbedrag.

Også efter julefrokosten, når arbejdet kalder igen om mandagen, vil tryllekunstnerens tricks få samtalerne ved kaffemaskinen til at gå. For hvordan var det nu det gik til, at chefen mistede sit armbåndsur og tryllekunstneren pludselig fik det til at dukke op i receptionistens lomme?  Og tænk hvis chefen også kunne læse tanker, ligesom tryllekunstneren!

Den magiske underholdning til julefrokosten har med andre ord skabt nye fælles minder, man som kolleger kan hive frem igen og igen. Det styrker sammenholdet på arbejdspladsen og underholdningen til julefrokosten er derfor en investering i mere end en aften men også i arbejdsglæden fremover.

Kom tæt på trylleriet

En professionel tryllekunstner tilrettelægger altid sit show efter, hvilken anledning der optrædes i.

Hvis I gerne vil have en tryllekunstner som underholdning til julefrokosten, kan I overveje at få kombineret vedkommendes optræden, så den indeholder lidt af hvert: Større tricks der udføres på en scene, hvor alle kigger fascinerede med – og mindre tricks der laves blandt publikum, så alle kan se trickene helt tæt på og med egne øjne se magien udfolde sig.

Det kan der gå lang tid med og publikums begejstring stiger som regel til nye højder, når de mærker trylleriet på egen krop. Vi har jo alle set tryllekunstnere i tv, men helt tæt på? Det er de færreste forundt.

Med en tryllekunster som underholdning til julefrokosten får I med andre ord en helt særlig oplevelse.