Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

IPhone SE er den perfekte julegave til teenageren

Det er populært at give elektronik i gave juleaften. Især fordi alle kan bruge det. Men det er måske især teenagere, som elsker at få en ny smartphone i gave. Særligt er iPhones populære gaver på grund af deres høje kvalitet. Apples nyeste lancering iPhone SE 3. generation er da heller ikke en undtagelse.

Telefonen er spækket med teknologier og egenskaber, som bl.a. giver gode billeder og gør telefonen robust, så den kan bruges mange år i fremtiden.

Glæd familiens fotograf med iPhone SE 2022

Mange teenagere er i dag på Instagram, hvor de lægger billeder op. Ved du, at din teenagesøn eller teenagedatter elsker at tage gode billeder og dele dem online, så kan du med fordel give dem en iPhone SE. Denne smartphone har nemlig et frontkamera med 7 megapixel og et bagkamera med 12 megapixel. Det betyder, at billederne bliver knivskarpe.

Nogle andre ting, som gør billederne gode og skarpe, er A15 Bionic-chippen og Smart HDR 4. A15 Bionic-chippen sikrer generelt en god mobiloplevelse. Smart HDR 4 sikrer, at hudfarverne, lyset og kontrasten på et billede bliver fremhævet bedst muligt.

Ud over at tage gode billeder kan man med iPhone SE også optage videoer i meget høj kvalitet. Mobilen lader nemlig brugeren optage i 4K. Det vil bl.a. sige, at man kan få mange detaljer med på video, eksempelvis skygger og lys. Derudover er der funktioner som timelapse og slowmotion, så brugeren kan eksperimentere.

iPhone SE er robust og kan bruges i lang tid

Når man taber en smartphone, kan der ofte komme alvorlige ridser i skærmen eller skader i selve telefonen. Alt sammen noget, som betyder, at telefonen skal udskiftes med en ny.

Giver du teenageren en iPhone SE i julegave, øger du chancerne for, at deres telefon kan holde i længere tid. Telefonen har nemlig et stærkt glas, som gør den mere robust og beskytter den mod fald. Telefonens IP67-klassificering for støv- og vandbestandighed beskytter den mod støv og vand.

Ud over at være fint beskyttet mod fald og støv, har telefonen en god hukommelse og batterikapacitet, som gør, at man kan bruge den meget og længe. Man kan nemlig købe iPhone SE med 64 GB, 128 GB, og 256 GB. Så har teenageren meget plads til sine mange billeder og apps.

Og telefonen har en batterikapacitet på 1.821 mAh. Det vil sige, at den kan gå mellem 13 til 40 timer uden opladning. Bruger man telefonen til streaming, skal den oplades efter 13 timer. Bruger man den til at høre musik, skal den oplades efter 40 timer.

Appleprodukter som for eksempel iPhones er tit på listen over de mest populære julegaver. Og det er der altså en god grund til.

Prisen på iPhone SE er overkommelig

Prisen på denne telefon varierer fra forhandler til forhandler. Men tager man et hurtigt kig på Pricerunner, ligger prisen mellem 3.361 til 4.200. Du kan købe telefonen i både elektronikbutikker og hos bredbåndsudbydere, ligesom du kan købe iPhone SE med abonnement og uden abonnement.

Køb iPhone SE 3 generation til fx. teenageren i din familie. Teenageren, som gerne vil have en robust telefon og mulighed for hurtigt at tage knivskarpe billeder og videoer, der foreviger gode øjeblikke og nemt kan deles.