Ideer til utraditionelle gaver

Når julen nærmer sig, skal man til at finde på julegaver til partnere, brødre og søstre. Da kan man vælge at give en gave, som måske nok er lidt utraditionel, men som modtageren ikke desto mindre vil blive glad for, og som man i hvert fald ikke havde regnet med. Læs med her og få gode tips til den utraditionelle julegave til ham.

Børn ønsker sig altid en masse og har ofte en lang ønskeseddel klar længe inden jul, men sådan er det sjældent med de voksne. Jo ældre vi bliver, jo flere ting har vi, så det kan være svært at finde på noget. Der er trods alt grænser for, hvor mange tehætter, vaser, dækkeservietter og ildfaste fade, man kan bruge.

En måtte til værkstedet

En af de ting, man kan overveje at give manden, der troede han havde alt, er en arbejdsmåtte. Sådan en er god at have i værkstedet, så man står ordentligt fast. Desuden kan måtten skærme lidt for kulden, der kan komme fra jorden og det kolde gulv, hvilket kan være rart, når man står og arbejder i værkstedet. Måtterne findes i flere størrelser, så her må man tænke sig godt om og vælge den, man mener passer bedst til det givne værksted. En arbejdsmåtte kan man købe hos blandt andre AJ Produkter.

Et bonanza for mænd

Hvis din far, kæreste eller bror allerede har en arbejdsmåtte, kan du kigge dig omkring hos aj-produkter og se, om ikke der skulle være noget andet, der frister. Her er tusindvis af produkter, og for mange mænd vil der helt sikker være en ting eller ti, man kunne tænke sig. AJ Produkter er måske ikke den butik, man først tænker på, når man er på udkig efter julegaver, men ikke desto mindre er der mange gode ting, man kan købe og give i julegave.

Gå med traditionelt

Er du alligevel mere tryg ved at give en lidt mere almindelig gave end en arbejdsmåtte, et hævesænkebord eller en transportvogn, kan du vælge en af de klassiske herrejulegaver som f.eks. strømper, en næsehårstrimmer, et par flasker god vin eller en ny pung. En god bog går man som oftest heller ikke galt i byen med, medmindre han ikke læser bøger. Får du købt den forkerte bog, kan han bare bytte den.

De senere år har vi set et stigende fokus på at reducere overforbruget, og mange vælger at give oplevelser i julegave i stedet for at give ting. Her kan man for eksempel give et gavekort til en restaurant, ølsmagning eller måske en teatertur. Disse ting bliver de fleste glade for, da det hører til den kategori, man ofte nedprioriterer for at bruge sine penge på andre ting.