Hold et julesurpriseparty, for en du holder af

Gør juletiden til noget ekstra særligt. Hold et julesurpriseparty for en juleglad person, som går i svime over nisser, julemænd, rensdyr, julemusik, og alt hvad der hører julen til. De vil elske dig for det, specielt hvis de er glade for overraskelser.

I denne artikel får du nogle forslag til, hvordan du kan holde det ultimative surpriseparty i juletiden for en du holder af. Her er nogle punkter, som vi kommer nærmere ind på:

  • Gæstelisten
  • Lokationen
  • Oppyntning
  • Mad og drikke
  • Underholdning

Gæstelisten

Når du holder det ultimative surpriseparty, så er det vigtigt, at gæstelisten afspejler dem, som du ved, personen allerhelst vil se til en fest. Det er hans/hendes omgangskreds, der skal inviteres – også den irriterende veninde.

Du skal også overveje, hvor mange der skal med. Det leder videre til, hvilken lokation festen skal holdes på.

Lokationen

Det er altid nemmest at lave et surpriseparty hjemme hos personen selv. Så behøver du ikke at finde på helt så mange undskyldninger, for at få ham/hende derhen, hvor festen holdes.

Men det sætter også en begrænsning på typen af fest, og hvor mange gæster du kan invitere. Der kan givetvis ikke være 50 surprisegæster i en toværelseslejlighed.

Der er også forskel på, om du vil arrangere en lille, intim fest med hans/hendes nærmeste, eller det skal være en stor fest med dans til langt ud på natten. Gør dig klart, hvad hovedpersonen bedst vil kunne lide.

Oppyntning

Dette er en julesurprisefest, så festartikler til julefesten er selvfølgelig helt centralt.

Hvad er det for en jul, hovedpersonen holder af? Lad oppyntningen afspejle dette.

Måske er der nogle bestemte figurer, som går igen fra hans/hendes barndom. Det kan også være, at service, servietter og pynt skal holdes i nogle bestemte temaer.

Mad og drikke

Til en god fest er måltidet også vigtigt.

Det er et julesurpriseparty, så selvfølgelig skal der være julemad. Hvis du vil gøre det lettere for dig selv, kan du bede gæsterne selv tage noget med, så en tager f.eks. flæskesteg med, og en anden bager brunkager og pebernødder.

Det er selvfølgelig også en mulighed at bestille ude fra.

Til mad hører også drikke. Lad også gerne dette afspejle juletemaet med juleøl og gløgg. En god rødvin passer også godt til den lidt tunge julemad. Eller du kan springe ud i at lave en julepunch som velkomstdrink.

Underholdning og musik

Der kan også være et surpriseelement i underholdning. Måske kommer et julekor lige pludselig vandrende ind, eller julemanden kommer med gaver til hovedpersonen.

Men selvfølgelig skal personens yndlingsjulemusik også frem. Enten som hyggelig baggrundsmusik eller med band og dans ud på de små timer.

Det gode julesurpriseparty

Alt I alt handler det gode julesurpriseparty om, at du laver en fest, som din ven, kæreste eller mor vil elske, og hvor de er i centrum.

Det bliver en gave, hvor du viser, hvor meget du holder af ham/hende.