Giv udstyr til hjemmetræning i julegave

Det kan godt være, at der er lang tid til jul, men det skader ikke at være ude i god tid, det er trods alt bedre end at være ude de sidste 2 dage før og skal klare det hele.

Kender du en der snakker en del om at træne, men som ikke får gjort ret meget ved det, forstået på den måde, at det bliver meget ved snakken? Der er uden tvivl mange undskyldninger for at undlade at træne, men hvis du skaffer udstyr til hjemmetræning i julegave, så kan hverken vejret, transporttid eller åbningstider være en undskyldning, der er gangbar.

Det kan måske være et glimrende alternativ, når det er vinter, og der er helt sort udenfor, og du gerne vil holde din form ved lige, selvom det er koldt og mørkt, det kan også være du skal have styrket din krop efter en længere pause fra træningen. Eller det kan være, at du varmer op til sæsonstarten, og vil gøre sener og muskler klar til kamp.

Hvilket udstyr skal du så give?

For at være ærlig, så er der mange muligheder, du kan kaste dig ud i, hvor det, der bestemmer mest af alt, vel dybest set er, hvad personen, der skal modtage gaven, bedst kan bruge, og hvad din pengepung kan bære, men hvis man skal komme med et rigtig godt bud – så kunne det være et squatstativ, også kaldet et squat rack.

Den store fordel her er, at du kan bruge det til at træne stort set alle muskler i kroppen under halsen, der kan i flæng nævnes – bænkpres, squat, pull-ups, bænkpres og som stativ til vægtstangen.

Derfor kan du få udbytte, uanset om du vil træne hele kroppen, eller udvalgte muskelgrupper, og det kan du dybest set lige så godt gøre hjemme i din egen stue, som du kan gøre det i et motionscenter.

Et squatstativ kan i virkeligheden fås til under 1.000 kr., hvor de fleste kan være med – men som det er med det som så meget andet, så hænger pris og kvalitet sammen, og du kan sagtens gå all-in med den vilde løsning der ligger mellem 25.000 og 30.000, men så får du også den bedre kvalitet og mulighed for både højere vægtbelastning, og generelt højere kvalitet.

Det gode råd er at gå på tilbudsjagt, forstået på den måde, at der kan gøres rigtig gode handler ved enten at spare penge, eller få et federe rack hvis du kigger dig grundigt for, fordi det grundlæggende er det, der kan kaldes for et relativt dyrt forbrugsgode.

Men så har du også givet en stor og vigtig gave for livet, der kan gøre en forskel i et andet menneskes liv.