Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Giv kinetic sand i gave til de mindre børn

Vil du gerne give dit barn en meningsfuld gave til jul? En der både kan udvikle barnet motorisk, taktilt og kreativt, og som samtidig er ekstremt underholdende? Kinetic – aka kinetisk – sand opfylder alt dette. Det er sådan lidt en blanding mellem sand og modellervoks. Men det er dog hovedsageligt fremstillet af sand. Hop ned, og læs mere om det fantastiske sand.

Kinetisk sand er lavet af 98 % sand og 2 % polymer. Det gør det meget specielt at røre ved. Du vil garanteret selv have svært ved at holde fingrene fra det. I øvrigt er det også superafstressende og -afslappende at sidde og fingere med. Så sæt dig ned, og leg med dit barn, når du kommer træt hjem fra arbejde. Få fornyet energi, samtidig med at du giver dig selv og dit barn kvalitetstid.

Mange timers god leg

Kinetic sand kan give mange timers god og lærerig leg. Det kan bruges sammen med forme, legekøkkenredskaber, legetøjsbiler og -landbrugsredskaber og meget mere.

Men ungerne kan også bare bruge fingre og hænder til at forme det sjove sand med.

Sandet er hovedsageligt til indendørsbrug, da kulde og fugt ødelægger det. Og det skal også opbevares i beholder med tætsluttende låg, når det ikke er i brug.

Du kan få sandet i naturfarvet – så det virker autentisk – men du kan også få det i rigtig mange flotte farver. Og i sæt med forskellige farver, og også sæt, hvor der medfølger forme – f.eks. af diverse populære figurer fra animationsfilm og lignende fra børnenes verden.

Sandet anbefales til børn fra 3 år og opefter. Sandet er ikke sundhedsskadeligt eller giftigt, men alligevel er det ikke nogen god idé at putte det i munden eller at spise det. Nøjagtigt som det heller ikke er med helt almindeligt sand fra sandkassen eller på stranden.

Legetøj, der holder

Sandet kan holde i mange år, så længe det bliver opbevaret korrekt og ikke får fugt eller kulde. Skulle det blive vådt, kan det dog godt tørres, og få sin oprindelige konsistens tilbage.

Derudover kan det også holde børnenes interesse i mange år. Så selv større børn, vil elske at lege med det. Vi fristes næsten til at sige, at sandet er magisk. Alle får lyst til at røre ved, lade det glide mellem fingrene og forme det til figurer – abstrakte eller konkrete. Det er næsten som om, at det er i live.

Så giv dit barn en lærerig og underholdende gave til jul – kinetic sand.