Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Find inspiration til julegaverne blandt kendte danske designere

Hvert år åbner tilfredse danskere julegaver, hvis indhold stammer fra de kendte danske designere – for er der noget, vi danskere er glade for, så er det dansk design. Se her, hvordan du finder inspiration til julegaverne hos de danske designere.

Dansk design er en stor inspirationskilde – ikke bare herhjemme, men i hele verden. Den minimalistiske og funktionelle tilgang til design, som vi herhjemme har været med til at lægge grundstenen for, er berømt og berygtet på internationalt plan.

Derfor er der også mange danskere, der med tilfredse ansigtsudtryk åbner deres julegave for at erfare, at gavens indhold byder på en lækker designklassiker fra en af de mange danske designere.

Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave, er det derfor oplagt at finde inspiration i dansk design. Der er masser af produkter, som med garanti vil vække en universel glæde, uanset hvem der modtager dem.

Find inspiration til julegaven i dansk design

Dansk design er mange ting – det er alt fra de fremragende aber fra Kay Bojesen, der pryder mange danske hjem, til deciderede møbelklassikere som Ægget eller 7’eren. Særligt de klassiske møbler koster ofte meget, og de kan derfor være vanskeligt at få råd til.

Heldigvis kan mindre også gøre det, hvis du ikke føler, at du vil sprænge budgettet ved at forære et møbel fra en dansk møbeldesigner. Du kan eksempelvis finde brugskunst, der er designet i Danmark, som er til at betale – og som med garanti vil vække glæde og begejstring hos modtageren.

Brugskunst og nips fra danske designere

Den førnævnte abe fra Kay Bojesen et oplagt eksempel på en julegave, der er overkommelig i forhold til pris, men som stadig vil vække glæde hos personen, der modtager gaven. Det samme kan lysestager fra Fritz Hansen, vaser fra House Doctor og brugskunst fra et utal af andre danske designere.

Når du giver en gave fra en dansk designer, er det ikke bare selve gaven, du forærer – du forærer et stykke dansk kultur, som fortæller noget om, hvor vi stammer fra, og hvor vi er på vej hen. Moderne dansk design er en kombination af det klassiske og moderne.

I Norden er vi verdensmestre i at skabe minimalistisk og funktionelt design, der kan dét, det skal – og i kraft heraf, også mere end det. Det sparsomme design med sine enkle linjer, som vi er så kendte for, passer nemlig ind i ethvert hjem.