Du kan nytænke den traditionelle julefrokost!

Når du hører ordet ”julefrokost”, har du nok din helt egen opfattelse af, hvad det indebærer. Men er der plads til at nytænke julefrokosten? Læs mere her!

Julefrokosten er for mange en traditionsrig begivenhed, hvor familie, kollegaer eller venner fra nær og fjern samles.

Når de fleste julefrokoster skydes i gang fra slut oktober eller start november, er det ofte de klassiske julefrokoster derhjemme, der fylder hos de fleste. Skal du nå flere forskellige julefrokoster, kan det måske godt blive lidt ensformigt, når der ikke sker noget nyt. Heldigvis har vi lige det, du skal bruge, hvis du vil prøve kræfter med en helt ny slags julefrokost. Du kan nemlig tage udenfor hjemmets fire vægge og få en fantastisk oplevelse, hvor du og dine gæster er i centrum.

Vi snakker selvfølgelig om at holde din julefrokost hos Wallmans. Her bliver du budt op til dans i Cirkusbygningens historiske rammer, der lægger lokaler til et topmoderne og spektakulært show for alle aldersgrupper. Du går heller ikke glip af en gennemarbejdet og fantastisk 4-retters julemiddag, der er inspireret af julens klassikere med et twist – bare rolig, du skal nok komme i julestemning hos Wallmans.

Professionelle entertainere sikrer kvaliteten

Wallmans har et solidt setup af professionelle og passionerede entertainere, der nok skal sørge for en uforglemmelig aften for dig, kollegaer, familie og venner. Wallmans repertoire tyder også på, at der er fuldstændig styr på, hvordan man får en god aften. Bare i 2018 havde Wallmans hele 34 juleshows fra start november til slut december– 136 timers førsteklasses underholdning. Du skal altså være hurtig, hvis du skal sikre dig nogle af de eftertragtede billetter.

Som en forsmag på en julefrokost hos Wallmans, kan vi også fortælle lidt om, hvad der venter dig, hvis I er nogen af de heldige, der får sikret sig en billet.

Du vil få en syngende velkomst af vores 3 mandlige sangere, der fylder hovedindgangen til Cirkusbygningen med fantastiske julesange – stemningen bliver sat allerede fra første minut hos Wallmans.

Derefter går I ind i foyeren, der allerede summer af liv fra de festglade gæster. Her kan I nyde et glas kølig hvidvin eller en farverig drink fra en af vores to barer, mens I lytter til stemningsfuld musik fra vores kvindelige sangere.

Alt dette spiller op til det store øjeblik, hvor I indtræder i Cirkussalen. Musikken, kostumerne, julepynten og scenografien får de bedste minder frem hos mange, og får det hele til at gå op i en højere enhed.

Selve julefrokostens program løber fra 17.30-23.00, hvor det kun er deltagerne i julefrokosten, der kan feste i Cirkussalen. Efter 23.30 åbner Wallmans dørene for nye gæster, der alle vil have del i en af Københavns mest eksklusive natklubber.

Hvis du vil høre mere, skal du endelig bare kontakte Wallmans via deres hjemmeside – du kan tro, de glæder sig til at høre fra dig!

Underholdning og hotel i én pakkeløsning

Når familien og venner samles, kan man ikke være sikker på, at alle bor indenfor offentlig transports rækkevidde, herunder s-tog eller natbus. Hvis du har venner, kollegaer eller familiemedlemmer, der kommer langvejs fra – fortvivl ej. Wallmans har et samarbejde med flere centrale hoteller, så du trygt kan feste helt igennem uden at indtænke transporten hjemad. Du får endda en helt speciel pris.

Hvor ville det være synd at skulle opleve Wallmans julefrokost uden at være 100% på. Det ved vi nemlig de er!