7 abonnementer, du sagtens kan give som julegave

Det er ikke altid nemt at finde på julegaver – især ikke hvis det er til én, der allerede har så godt som alt, hvad vedkommende har brug for. Ønskerne på ønskelisten er få og det samme som sidste år og sidste år og sidste år. Men har du tænkt over, at du sagtens kan give et abonnement i gave? Det får du nogle forslag til herunder.

Det er smart at give et abonnement i gave. Så kan modtageren af gaven fortsætte abonnementet, når det udløber eller lade være, hvis han/hun ikke ønsker det mere, eller du kan fortsætte det og give ham/hende det i gave år efter år efter år. Det er da smart. Se idéerne herunder.

Mobilabonnement

Giv ham eller hende, der har alt – også et taletidskort i sin mobiltelefon – et mobilabonnement. Så kan det også være, at han/hun ringer til dig lidt oftere.

Du kan sammenligne priser på mobilabonnementer på mp.dk.

Sig det med blomster

Normalt kommer du nok ikke med blomster som gave juleaften. Men er den, du skal give en julegave glad for at pynte sit hjem med blomster, så giv ham/hende et abonnement på blomsterbuketter.

Med et abonnement på blomsterbuketter kommer der en buket blomster hjem til vedkommende hver uge, hver 14 dag eller hver måned, præcis som du har bestilt det til.

Forkæl med sminke

Bruger din gavemodtager ofte makeup, og kender du hendes smag og type, så giv hende et månedligt makeup-abonnement.

Skulle du gå helt galt i byen, så kan hun altid ændre det selv efterfølgende, så hun får lige netop de farver, hun kan lide.

Abonnement på barberblade

Barberer din gavemodtager sig dagligt, så kan du give et tilskud til den daglige skægpleje ved at give ham et abonnement på barberblade.

Med sådan et abonnement modtager han nye barberblade hver, hver anden eller hver tredje måned – alt efter behov.

Magasiner eller blade på udgivelsesdagen

Selvom mange måske læser både bøger og blade på tabletten, så fås mange af dem stadig som fysiske udgivelser også. Og er der noget bedre end at sidde med sit yndlingsblad eller -magasin i hånden på udgivelsesdagen og gå i gang med at læse?

Giv et abonnement til et ugeblad, som modtageren holder, eller overrask med et magasin om et emne, som han/hun er interesseret i.

Pakke med goodies

Har din gavemodtager hund eller kat, så vil legetøj og godbidder eller foder med garanti falde i god jord hos vedkommende.

Du kan tegne abonnement på månedlige bokse, så hunde- eller katteejeren rigtig kan forkæle sit højt elskede kæledyr.

God mad

Måltidskasser er blevet enormt populære. Så bliver det nemmere at købe ind og lave mad. Ofte er der også opskrifter med i kassen, så det er lige til at gå til.

Opret et abonnement på en måltidskasse med varer, du ved din gavemodtager kan lide. Det er ren forkælelse, hvad enten han/hun elsker at lave mad, eller du vælger mere eller mindre færdiglavede retter, hvis det er lidt så som så med madlavningsevnerne.

Der findes garanteret mange flere abonnementer, du kan give i julegave, men her fik du i hvert fald lidt inspiration.