6 gaveidéer til spillenørder

Det kan være svært at finde gaveidéer til spillenørder. Især hvis du ikke selv bruger fritiden på spil. Heldigvis er det en verden fyldt med udstyr, og dermed findes der masser af gode gaveidéer til spillenørder. Bliv her på siden, og få inspiration.

Inden du investerer i en dyr gave til spilleentusiasten, så tænk lige over, hvilke spil og hvilken type han eller hun er, og hvilket budget du har til gaven. Inden for spilleverdenen kan du hurtigt bruge rigtig mange penge på for eksempel udstyr. Et lille tip er derfor altid at lede efter rabatter og rabatkoder inden køb. Tjek Cupoconcept for aktuelle rabatkoder.

Et nyt spil

Et nyt spil er muligvis den mest oplagte gaveide til spillenørder, og derfor skal den naturligvis nævnes her. Forhør dig gerne om, hvilke spil han eller hun fortrækker, der da virkelig er en verden til forskel på de mange spil, der findes. Nogle er til The Sims, mens andre er til mere dystre spil inden for genren ”Dungeons and Dragons”.

Kabinet med lys

Et kabinet er selve kassen, som computerens dele sidder i. Denne gaveide til spillenørden kræver, at vedkommende rent faktisk kan finde ud af selv at sætte computerdelene ind i det nye kabinet, eller i det mindste kender en som kan. Der er meget prestige i de flotteste kabinetter blandt spillenørder, så med denne gave vil du garanteret komme i kridthuset.

Gamerstol

En rigtig spillenørd bruger mange timer foran computer eller PlayStation-konsollen for at forbedre og vedligeholde sine evner. Derfor er det en fordel at sidde ordentligt. De fleste spillenørder har allerede en form for gamerstol at sidde i, men måske trænger den til fornyelse eller en opgradering? En god gamerstol koster i omegnen af 1.000 kr. Synes du, at denne gave er i den dyre ende, kan du være heldig at få rabat ved brug af en rabatkode. Se linket øverst for at finde rabatkoder, der gælder netop nu.

Gamertastetur

Endnu en gave til spillenørden kunne være et gamertastetur. Et sådan tastatur adskiller sig fra et almindeligt tastatur ved at der er lys i knapperne. På den måde er det nemmere at spille selvom det er mørkt. Derudover kan du nemt selv lave genveje, så det er nemt og hurtigt at benytte funktioner i spillet via et enkelt klik.

Headset med bluetooth

Et trådløst headset er guld værd, når man som spillenørd bruger meget tid på at spille. Ikke nok med at lyden bliver god i det rigtige headset, det er også muligt at snakke med medspillere. Et trådløst headset fås i mange kvaliteter, men til en rigtig spillenørd skal du regne med en pris på minimum 600 kr.

Lækre energibarer

Det er en fordom, at spillenørder lever af fastfood. Men desværre passer det i nogen tilfælde. Så hvorfor ikke indkøbe nogen lækre og sunde energibarer og andre snacks til den spilleglade gavemodtager? Så holdes energiniveauet oppe og koncentrationen forbedres.

Forhåbentlig er du blevet inspireret til at vælge den helt rette gave! Find flere ideer til årets julegaver her.