4 praktiske julegaver til børn på 1-2 år

Er du på jagt efter den perfekte julegave til et barn på 1-2 år? En god gave til et lille barn er en praktisk gave, der kan bruges i hverdagen. Læs med her på siden og få 4 gode bud på praktiske julegaver – som forældrene også vil takke dig for!

Det kan være svært at finde en gave til et barn på 1-2 år. En gave der dog altid falder i god jord, er en praktisk gave. Overvej derfor at give en brugbar gave, der kan gøre hverdagen lettere for både barnet og dets forældre.

Herunder får du 4 gode bud på gaver, som enhver familie med et lille barn kan bruge. På den måde kan du nemt og hurtigt finde inspiration til julegaven.

1. En tremmeseng til børneværelset

En af de vigtigste møbler i børne- eller soveværelset er en god og flot tremmeseng. Barnet bruger trods alt en stor del af tiden på at sove, og derfor er det altafgørende, at sengen er god.

Der findes mange forskellige tremmesenge at vælge imellem. Nogle af dem har fine dekorationer på siden eller en flot farve. Derudover findes der tremmesenge med forskellige funktioner.

Er barnet snart 2 år? Så bør du overveje en tremmeseng med tremmer der kan justeres. Justerbare tremmer er nemlig fantastiske til at gøre overgangen fra tremmeseng til barneseng nem. Derudover kan forældre selv bestemme, om barnet skal kunne kravle ud af sengen uden hjælp.

2. En højstol for nemmere måltider

Når barnet får sin egen plads ved spisebordet, er en højstol en nødvendighed. Den gør, at barnet føler sig som en del af middagsselskabet, og at forældrene har styr på barnet under middagen.

Du kan få højstole i mange typer af materialer og design. Nogle højstole har endda et lille indbygget bord. Det er ideelt, når barnet skal spise selv, men også til at lege eller tegne ved.

3. Underholdende og lærerigt aktivitetslegetøj

Leg er bedst, når det er både underholdende og lærerigt. Her er aktivitetslegetøj et godt valg og en fantastisk, praktisk julegave.

Aktivitetslegetøj kunne f.eks. være en puttekasse, et puslespil eller LEGO. Her lærer børn, mens de leger. Vælg aktivitetslegetøj, der passer til barnets alder og niveau.

4. Smarte babyalarmer til sovetid

Mange forældre kan blive bekymrede, når baby sover. Afhjælp forældrenes bekymringer ved at give en smart babyalarm som julegave!

Babyalarmer er enormt praktiske og sørger for, at både barn og forældre sover trygt og sikkert. Nogle babyalarmerne kan desuden fortælle temperaturen i børneværelset eller sælges med et tilhørende kamera.

Find flere ideer til gode julegaver til børn lige her.