4 konkrete forslag til nogle af julens gaver

Der findes ikke noget bedre end at se dine børn, når de pakker din julegave op. Forventningen stråler ud af deres øjne. De kæmper ivrigt med gavebåndet, der blot bliver mere og mere stramt. Til sidst må du hente en saks og klippe det over, inden de kan rive papiret af julegaven.

Det næste er deres udtryk af glæde, når de så får gavepapiret af, og ser, hvad der er inden i julegaven. De er et stort smil. De sidder bare og vender og drejer julegaven uden at sige noget. Så ved du, at det er den perfekte julegave, du har givet dit barn.

At finde den rigtige julegave til dit barn, kan være en udfordring, for hvad er det lige, de ønsker sig? Herunder får du nogle bud på julegaver, som du kan give.

Moderne sko og tøj

Moderne sko og tøj er en god julegaveidé til dine børn. I dag ved selv de yngste, hvilket tøj de vil gå i, og det skal helst være det samme, som alle klassekammeraterne går i.

Et par seje bukser med en trøje og en vest til din søn, vil gøre ham til en rigtig fræk charmetrold. Eller en yndig kjole med flæser og sløjfe til din datter, så hun vil føle sig som en lille prinsesse. Her kan du finde mange flotte kjoler til børn.

Du kan få rigtig meget flot tøj til børn, som stadig er funktionelt og praktisk på samme tid.

Spændende legetøj

Legetøj er altid spændende, og børnene kan altid få en sjov leg i gang med det. Legen kommer ud i alle finurlige kroge. Børnenes fantasi løber frit ved hjælp af et godt stykke legetøj.

Puslespil, byggeklodser, tuscher og farvekridt, dukker og bamser, biler og maskiner, kaffestel, kufferter, dukkevogne, dukkehuse, legekomfur og legemad. Listen er næsten uendelig af julegaveidéer.

Flotte dekorationer til børneværelset

Flotte dekorationer til børneværelset er også en god idé som julegave. Du kan finde dekorationer, der samtidig er sjovt legetøj.

Et sengesæt med en haj eller en enhjørning på er en sjov gave. Ved sengetid kan dit barn lege, han/hun er et dyr i et eventyr.

Eller hvad med et tæppe med hele verden på?! Så kan dit barn lære om forskellige lande. Et lille telt eller en himmel til sengen, kan sætte fantasien ud på en rejse i et fremmed land.

Julehjælp til andre børn

Det er ikke alle forældre, der har råd til at give deres børn julegaver. Men det kan du hjælpe med. Med julehjælp fra Røde Kors kan familier med trange kår få hjælp til at få en jul på lige fod andre børnefamilier.

Når børn ikke får julegaver, kan de hurtigt føle sig udenfor fællesskabet i skolen, når de kommer tilbage fra juleferien. De kan ikke dele deres glæde med de andre børn over en gave, som de har fået og kan lege med.

Når du hjælper Røde Kors med at give julehjælp til økonomisk trængte familier, vil de desuden kunne få hjælp også efter jul med f.eks. kontakt til kommunen, ferielejre og lektiehjælp til børnene osv.

Julen er hjerternes og børnenes fest – så vis kærlighed, og lad alle børn få en god jul!