3 julegaver til dem, der intet mangler

Hver jul bliver de fleste ramt af en mindre julegavekrise. For hvad skal man købe? Særligt til dem, der ikke ønsker sig noget og samtidig bedyrer, at de heller intet mangler.

Den første type kender vi alle sammen. Måske kan vi endda selv identificere os med at have tankerne helt blottet for gode ønsker. Den anden type findes der lige så mange af – men at man ikke mangler noget, er i langt de fleste tilfælde en sandhed med modifikationer.

Alle mangler nemlig ét eller andet. Der har aldrig levet et menneske, der ikke kunne bruge flere gode oplevelser, mere kvalitetstid med familien eller uvurderlige gadgets, der gør hverdagen nemmere og livet sjovere. De er bare sjældent klar over det.

I hvert fald ikke indtil du forærer dem årets bedste julegave i form af én af tingene. Du finder masser af julegaver hos Gaveidéer.dk af denne slags – men du kan også lade dig inspirere af forslagene herunder.

Oplevelsesgavekort

Fordi de fleste af os er gode til selv at anskaffe os dét, vi står og mangler her og nu, er de fysiske ønskelister også ret korte hos mange. Det kan dog sagtens være, der findes ønsker og drømme på de mentale ønskelister rundt omkring.

Måske har din far altid drømt om en tur i en racerbil, men aldrig været klar over, at det faktisk var en mulighed? Det kan også være din søster elsker at bage, men har talt om at blive bedre til det? Så er et brødkursus måske oplagt.

Der er masser af muligheder for at forære oplevelser i julegave - og det er i princippet udelukkende dit gavebudget og gavemodtagerens præferencer, der sætter grænserne.

Personlige gaver

Det kan godt være, de færreste ligefrem mangler personlige julegaver – men vælger du dem med omhu, vil de helt sikkert vække glæde.

Tricket bag den perfekte personlige gave ligger i at kigge på, hvilken type gavemodtageren er. Mange personlige julegaver kan de fleste bruge: Krus med foto, drikkeflasker med navn og nøgleringe med indgravering. Der findes dog også personlige gaver, som er nødt til at matche modtageren.

Man kan for eksempel sagtens finde smykker med indgravering, men hvis vedkommende ikke bærer smykker, falder idéer til jorden. Det samme gør et forklæde med navn, hvis gavemodtageren aldrig laver mad.

Velvalgte personlige gaver er derimod både kærlige og betænksomme julegaver og der findes noget for de fleste.

Gadgets

Ingen mangler noget, de ikke vidste fandtes. Men: Hvis først man har stået med en uundværlig gadget i hånden, kan man pludselig ikke undvære den.

Der er også masser af gode gaveideer til julegaver at finde i kategorien gadgets. Hvad med en kopvarmer, der kan tilsluttes pc’en så kaffen aldrig bliver kold – ligegyldig hvor koncentreret man arbejder? Eller en solcelleoplader til mobiltelefonen, som kan være i tasken? Du kan også imponere med en smartphoneholder til cyklen.

Hvilken julegave skal der mon pakkes ind og lægges under dit juletræ?

Find yderligere inspiration til årets julegaver her.