Julesokker med navn eller til gaver

Julesokker kan være med til at gøre julen ekstra hyggelig. Julesokker kan både bruges som ekstra julepynt, men de kan også være omdrejningspunktet for børn og voksne når der skal uddeles julegodter eller gaver i dagene op til juleaften.

Julesokker til gaver

Julesokker er ideelle til at gemme kalender gaver i til børn og voksne i den søge juletid. Uanset hvad du giver dine børn som kalendergaver i december, så er det en rigtig god ide at gemme dem i en julesok.

Julesokker pynter næsten uanset hvor de hænger. Derudover skaber de en god stemning og børnene kan virkelig mærke forventningens glæde med julesokker. Når de går i seng om aftenen er sokken tom, og hvis den syner af mere når de vågner, så er det enormt spændende at se hvad der er kommet i julesokkerne.

Jeg kan tydeligt huske denne glæde fra da jeg selv var barn.

Lad os kigge på nogle af de muligheder du har for at finde nogle flotte og gode julesokker til gaver.

Klassisk julesok i rød

Klassisk rød julesok
Denne klassiske røde julesok har en størrelse på 42*21 cm, så den kan rumme en del, og er perfekt som gavesok til de fleste ting.

Børnene vil elske denne julesok, da den ligner noget som mormor ville have strikket eller syet selv.

Læs mere her.

Find flere forskellige julesokker fra Ferm Living her

Ferm Living julesokker
Er du mere til neutrale julesokker, som ikke ser så "juleagtige" ud eller vil du bare gerne have nogle julesokker i bedre kvalitet, så findes f.eks. flere forskellige typer af sokker fra Ferm Living.

De kan nemt tjene samme formål, men kan også bruges året rundt til andre ting, da de ikke ligner noget der KUN hører julen til.

Find dem her.

Julesok til kæledyr som f.eks. hund og kat

Julesok til hunden eller katten
Har du hund eller kat i familien, og synes du ikke at de skal snydes for lidt julegodter, så kan du også finde julesokker til dine kæledyr.

Din hund eller kat er jo nok ligeglad, men måske vil dine børn synes at det er sjovt og hyggeligt at kæledyrene også får en lille gave.

Find dem her.

Julesokker med navn til hele familien

Julesokker med navn
Vil du gerne gøre hele familiens julesokker personlige, så kan du også købe julesokker med navn. Det er nemt på denne webshop.

På den måde kan du lave en julesok til hvert eneste medlem af din familie, og sikre at hverken børn eller voksne ikke roder i sokker der ikke er deres.

Alternativer til julesokker
Der findes også gode alternativer til julesokker. Du kan se et par eksempler på gode alternativer herunder, hvor du bl.a. kan finde forskellige ophæng, snor med klemmer og flotte juleposer. Tjek denne webshop for at se på alternativerne.

Hvad kan du putte i julesokkerne?

Det bestemmer du jo helt selv. Du kan f.eks. købe en række små gaver, én til hver dag i december, og give dine børn hver dag i december indtil juleaften. På den måde kan du bruge julesokken til at “aflevere” gaver med. Så behøver du heller ikke arbejde på at skulle pakke en masse kalender gaver ind.

Du kan i øvrigt finde ideer til pakkekalender gaver her – til både børn og voksne.

Putter du legetøj i dine sokker behøver du ikke nødvendigvis pakke gaven ind, med mindre det er noget der har skarpe kanter eller lignende, som måske kan ødelægge sokken når det skal tages op.

Giver du børnene julegodter i form af slik, frugt eller andre gode madvarer, så skal du nok pakke det ind i sølvpapir eller i en plastikpose inden du putter det i julesokken.