Færdig julekalender til børn og voksne

Julen har mange traditioner, og det er de færreste, der kommer gennem december uden julegodter, sang og familiehygge. Gør julen ekstra lækker med en færdig julekalender til dig, dine børn eller partner. Lad tænderne løbe i vand, og vågn op til noget godt. Glæd dig selv eller dine nærmeste med en lækker julekalender – så er det endelig jul!

Det kan være svært at vælge blandt de mange lækre, iøjnefaldende julekalendere på hylderne i supermarkedet. Der er godter og drikke til enhver smag. Ja, det kan være svært at se skoven for bare træer, når der skal vælges mellem færdige slik-, lakrids-, øl- og chokoladejulekalendere. Lad dig friste af de mange julereklamer og dit omsorgsfulde hjerte – forkæl dig selv, voksne og børn med en færdig julekalender! 

Hvorfor købe en færdig julekalender?

Er du vokset op med julekalender som barn, kan du helt sikkert huske forventningens glæde og gavepapiret de kolde vintermorgener. Genoplev glæden, eller giv den videre til én, du holder af – køb en færdig julekalender!

Der kan være mange gode grunde til, at du lader dig friste af en færdig julekalender. Den færdige julekalender er som oftest et billigere alternativ til den hjemmelavede advents- og pakkekalender og kræver en del mindre tid.

Vil du forkæle dine børn eller kæreste midt i en travl hverdag, er den færdige julekalender derfor det perfekte valg. 

Den perfekte julekalender til børn og barnlige sjæle

Du kender den helt sikkert. Klassikeren: Slikjulekalenderen. Luk op for noget godt – køb en slikjulekalender med 24 låger til dine børn.

Gør julen en smule sødere end sædvanlig med en lækker julekalender til ham eller hende med en sød tand. Glæd dine nærmeste med alt fra engelsk vingummi til bolsjestokke i julede farver – bedre bliver det ikke!

Vil du gøre lidt ekstra ud af slikjulekalenderen, kan du lave en unik julekalender med slik, til dem, du holder af, på nettet. Upload dit eget motiv og favoritdesign, inden du vælger at fylde den færdige julekalender med alt fra Smarties til økologiske vingummier. 

Julekalenderen til børn og voksne, der elsker chokolade

Skal det være jul, så lad det være jul! Så hvorfor ikke lade dig friste af vores mange gode bud på færdige chokoladejulekalendere til din kæreste, børn eller dig?

Forkæl dine nærmeste med en chokoladejulekalender med mørk chokolade og lækkert fyld. Eller hvad med en luksuriøs julekalender fra Summerbird eller Anthon Berg?

Er du og din kæreste vilde med chokolade, men har I ikke helt samme smag? Intet problem! De fleste chokoladekalendere har indeholder nemlig flere forskellige slags chokolade. Lad tænderne løbe i vand til alt fra fyldte, mørke chokolader til hvid chokolade med lakrids. Forkæl jer selv med en af Maggies chokoladejulekalendere – så har I chokolade for enhver smag! 

Lækker lakridsjulekalender til børn og

Er du og dine nærmeste vilde med lakrids, vil I ikke kunne stå for julens mange fantastiske lakridsjulekalendere! Lad tænderne løbe i vand – bliv fristet af julens salte, søde og finske lakrids!

Er dine børn vilde med lakrids, men er tiden til hjemmelavede julekalendere knap? Så er en færdig Skipper’s Pipe lakridsjulekalender eller en lakridsjulekalender fra Johan Bülow det perfekte valg!

Gå på opdagelse i dit lokale supermarked eller vælg mellem Bülows mange forskellige lakridsjulekalendere.

Ønsker du at skære ned på eller fuldstændig undgå gelatine og gluten, kan du med fordel tage et nærmere kig på Lakritsfabrikken julekalender. Så er der gourmetlakrids for alle pengene!  

Julekalenderen til ham eller hende, der er vild med øl

Øljulekalenderen er efterhånden blevet en ”opfindelse”, de fleste forbinder med Jul på Vesterbro.

Den voksne julekalender behøver dog hverken at være fjollet eller fyldt med billige øl. Gå på opfangelse i markedets bedste øljulekalendere – lad dig friste af den høje kvalitet og stigende tørst!

Er du, dine venner eller kæreste vild med øl, kan I lære dem bedre at kende med Merry Chrismas julekalenders 25 lækre specialøl.

Vil du holde dig inden for de danske grænser og lære de danske bryghuse bedre at kende, anbefaler vi en øljulekalender fra seks af Danmarks bryggerier.

Forelsk dig i nye smage med din færdige julekalender til voksne. Lad det kime til julefest – find den perfekte øljulekalender til dine venner og andre ølglade sjæle!

Ideer til den frække julekalender til voksne

Vil du gerne overraske din bedre halvdel med en fræk julekalender med pikante og frække små gaver, så kan du finde inspiration til den frække jule- eller pakkekalender lige her.